[OLSR-users] Re: Problems with 0.4.10 when changing IP address of the main interface

Andreas T√łnnesen (spam-protected)
Tue Apr 18 15:32:11 CEST 2006


Ups.. seems I gotta learn to read all my mails as well ;-)
Anyways, the wrong comparision was fixed and committed to CVS a couple
of hours after I sendt the patch to the mailinglist.

- Andreas

Joerg Pommnitz wrote:

>Hello Andreas,
>digging further into this issue on my own, I think I actually fixed it. Your patch was basically correct, but just a little bit overzealous. Instead of just copying the new address where it belongs (interface and main address) you additionally used it in the comparison against the main address (which prevented the copy to main).
>Attached is a less aggressive patch (against ifnet.c from 0.4.10) that "Works for me" (tm).
> 
>--  Regards 
>       Joerg 
>
>
>Date: Tue, 11 Apr 2006 17:04:45 +0200
>From: Andreas T?nnesen <(spam-protected)>
>Subject: Re: [OLSR-users] Re: Problems with 0.4.10 when changing IP
>    address    of    the main interface
>To: OLSR discussion and development <(spam-protected)>
>Message-ID: <(spam-protected)>
>Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
>Hi Joerg,
>
>Please try building the current version including the attatched patch 
>and see if that
>fixes the problem. I'm setting up a new wall here in our new house, so I 
>have not
>really had time to look very much into the problem ;-) but I think it 
>should work
>now.
>
>- Andreas
>
>
>
>
>
>  
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>olsr-users mailing list
>(spam-protected)
>https://www.olsr.org/mailman/listinfo/olsr-users
>  
>





More information about the Olsr-users mailing list