[OLSR-users] some problem about olsrd-0.4.9

John Gorkos (spam-protected)
Tue Apr 5 06:37:37 CEST 2005


There may be a problem in the dyn_gw Makefile, too.  Even though the 
dependency on libpthread is gone, the library is still listed in the compile 
flags.  This might be causing dyn_gw to crash newer WRT54G builds.  I'm still 
looking into it.  I get a crash on dyn_gw every time I try to load it on a 
newer WRT build.

John Gorkos

On Monday 04 April 2005 15:11, Andreas T√łnnesen wrote:
> Hi Ken,
>
> Thanks for your quick feedback on 0.4.9!
> This could be a real showstopper... We could need your help in tracing
> the problem. What kind of configuration do you use? Do you use any
> plugins?
> Could you run olsrd in the GNU debugger? To start do:
> gdb olsrd
>
> Then if olsrd crashes you do:
>
> bt
> and send back the information this outputs.
>
> - Andreas
>
> ken chung wrote:
> > hi
> >
> > When I run olsrd-0.4.9(linux) in local machine, and other node is
> > running olsrd-0.4.8(window) between 2 nodes, the error occur:
> >
> >        *** olsr.org - 0.4.9 (Apr  5 2005) ***
> >
> > --- 03:34:17.61 ----------------------------------------------------
> > LINKS
> >
> > IP address       hyst   LQ     lost   total  NLQ    ETX
> > 10.1.2.3         0.000  0.000  0      0      0.000  0.00
> >
> > --- 03:34:17.61 ------------------------------------------------
> > NEIGHBORS
> >
> > IP address       LQ     NLQ    SYM   MPR   MPRS  will
> > 10.1.2.3         0.000  0.000  YES   NO    NO    6
> >
> > --- 03:34:17.61 -------------------------------------------------
> > TOPOLOGY
> >
> > Source IP addr   Dest IP addr     LQ     ILQ    ETX
> > Segmentation fault
> > [(spam-protected) olsrd-0.4.9]#
> >
> >
> > Can you tell me how to fix it?
> > Thnaks
> >
> > Ken
> >
> >
> > _______________________________________________
> > olsr-users mailing list
> > (spam-protected)
> > https://www.olsr.org/mailman/listinfo/olsr-users



More information about the Olsr-users mailing list