[OLSR-users] olsrd doesnt add routes

Sven-Ola Tuecke (spam-protected)
Sun Oct 16 10:44:55 CEST 2005


Tony,

until last week, there was an open-socket-init in the CVS code preventing 
olsrd from receiving any other station. Check with "olsrd -d 
0 -nofork -dispin" if olsrd can actually receive packets. If not, update to 
current CVS.

Sven-Ola

""Tony St√ľker"" <(spam-protected)> schrieb im Newsbeitrag 
news:(spam-protected)
> guten abend
>
> my olsrd (0.4.10-pre cvs) doenst add routes and receives no nodes under 
> linux 2.6.13. no firewall or something like that is running. on the 
> connected node im shown as neighbor, ping is possible, but only the node 
> im connected to...
>
> olsrd.conf:
>
> DebugLevel              0
> IpVersion               4
> AllowNoInt              yes
> Pollrate                0.5
> TcRedundancy            2
> MprCoverage             3
> LinkQualityWinSize      18
> LinkQualityLevel 2
> UseHysteresis no
> Interface "eth2"
> {
>        HelloInterval           5.0
>        HelloValidityTime       90.0
>        TcInterval              15.0
>        TcValidityTime          90.0
>        MidInterval             15.0
>        MidValidityTime         90.0
>        HnaInterval             15.0
>        HnaValidityTime         90.0
>        Ip4Broadcast 104.255.255.255
> }
>
>
> any ideas?
>
> thanks
> tony
>
> _______________________________________________
> olsr-users mailing list
> (spam-protected)
> https://www.olsr.org/mailman/listinfo/olsr-users 





More information about the Olsr-users mailing list